Yazıcım sadece WiFi Direct üzerinden çalışıyor normal WiFi bağlantısı kurulamıyor?

Yahu

Kayıtlı Kullanıcı
Yazıcı her zaman kusursuz çalıştı. Birdenbire, artık WiFi üzerinden değil, yalnızca WiFi Direct üzerinden kontrol edilebiliyor. Şunları denedim. sıfırlama, fabrika ayarlarına geri yükleme, WiFi Direct'i kapatma (ama kapatamıyorum, simge sürekli açık kalıyor), talimatları okuma, Google'da arama yapma, hiçbir şey yardımcı olmadı.

Artık nasıl bir yol izleyebilirim bilmiyorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Eğer yazıcı daha önce aynı ağ üzerinden sorunsuz çalışıyorduysa büyük ihtimalle yazıcının Wi-Fi bağlantısı kopmuş ve cihaz WiFi Direct moduna takılı kalmış olabilir. Öncelikle modem üzerinde 2.4 GHz ağının aktif olduğundan emin olun, çünkü birçok yazıcı 5 GHz ağlara bağlanamıyor. Ayrıca yazıcının ağ ayarlarından mevcut Wi-Fi profilini tamamen silip yeniden kurmayı deneyin. Modemi ve yazıcıyı kapatıp birkaç dakika sonra yeniden başlatmak da işe yarayabiliyor. Yazıcının marka ve modelini paylaşırsanız daha spesifik önerilerde bulunmak mümkün olur.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri