Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Yeni Web Sitem ne zaman sıralamaya girer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoogleSorusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

GoogleSorusu

Ziyaretçi Kullanıcı
Misafir
Yeni bir şirket için bir web sitesi oluşturdum ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini merak ediyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi bir şirket için yeni bir web sitesini Google webmaster tools' a ekledim ve şu anda yalnızca ana sayfa dizine eklendi, başka hiçbir sayfa keşfedilmedi. Site haritası 22 sayfa olduğu için keşfedilen 22 sayfa gösteriyor.

Diğer sayfaların dizine eklenmesi normalde ne kadar zaman alır? Daha fazla içerik eklemeye devam etmeli miyim yoksa daha fazla içerik dizine eklenene kadar beklemeli miyim?

Herhangi bir tavsiye için teşekkürler.

Yeni bir şirket için bir web sitesi oluşturdum ve bundan sonra ne yapmam gerektiğini merak ediyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi bir şirket için yeni bir web sitesini Google webmaster tools' a ekledim ve şu anda yalnızca ana sayfa dizine eklendi, başka hiçbir sayfa keşfedilmedi. Site haritası 22 sayfa olduğu için keşfedilen 22 sayfa gösteriyor.

Diğer sayfaların dizine eklenmesi normalde ne kadar zaman alır? Daha fazla içerik eklemeye devam etmeli miyim yoksa daha fazla içerik dizine eklenene kadar beklemeli miyim?

Herhangi bir tavsiye için teşekkürler.
Sitenize geri bağlantılar ve trafik oluşturarak Google'ın sitenizi keşfetme ve sıralama sürecini hızlandırabilirsiniz. Google'ın sitenizin popüler olduğunu düşünmesini istersiniz. Yeni bir site başlattığımda, onu diğer sitelerim, e-posta bülten listelerim, sosyal hesaplarım, basın bültenlerim vb. kullanarak tanıtırım. Genellikle birkaç hafta veya ay sürer. Sonuçlar mevcut kaynaklara ve rekabet seviyelerine bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir.

Siteniz hayırlı olsun, dizinleme, ne kadar zaman alırsa o kadar sürebilir haftalar belki de ay, serp penetrasyonu için işleri aceleye getirmek için yapabileceğiniz pek bir şey yoktur. Sabırla bekleyin, beklerken özellikle yeni ve ilgi çekici yeni içeriklere sahip aktif siteler, çok daha erken fark edilmenizi sağlar. Sitenizi diğer arama motorlarında örneğin, Bing, Yandex, DuckDuckGo, vb.) nasıl performans gösterdiğini kontrol etmeyi unutmayın. Web'in genel olarak sitenizi nasıl görüntülediğini ortaya çıkarmanıza da yardımcı olabilir.

Web sitenizi güncel tutun, ne ile alakalı ise onunla ilgili konular yazın benim şahsi tavsiyem 1000 kelime ve üzeri makaleler oluşturmanız, h1, h2, h3 tag larını kullanın. Site içi link vermeyi unutmayın. Arama motorları linkleri sever.

Sadece bekleyin ve güncelleyin sitenizi güncel kalın iç yapı linklerinizi uygulayın, temel SEO kavramlarını öğrenin.

Trend Konular