Yükseltmeli miyim yoksa biraz daha mı beklemeliyim?

herbalantalya

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı günler. CPU ve GPU'yu değiştirmeyi düşünüyordum. Bilgisayar bana hiçbir sorun çıkarmıyor, sadece oyun oynuyorum ve mükemmel. Ne tavsiye edersiniz?

Bilgisayarım şu şekilde Kasa: Thermaltake commander c 35 tg argb, anakart: msi mag b550, işlemci: ryzen 7 3700x, soğutucu: corsair hydro h100x, ram: critical ballistix ddr4 3600 32gb, güç kaynağı: antec ea650g pro, sapphire nitro + rx5700xt 8gb ekran kartı, sabrent 500gb ssd ve samsung evo970 2 tera plus a toshiba 3 tera, lg 27gl83a ultragear 2k çözünürlüklü monitör.

Yenileri çıkana kadar beklemeliyim ?

Herkese hayırlı günler. CPU ve GPU'yu değiştirmeyi düşünüyordum. Bilgisayar bana hiçbir sorun çıkarmıyor, sadece oyun oynuyorum ve mükemmel. Ne tavsiye edersiniz?

Bilgisayarım şu şekilde Kasa: Thermaltake commander c 35 tg argb, anakart: msi mag b550, işlemci: ryzen 7 3700x, soğutucu: corsair hydro h100x, ram: critical ballistix ddr4 3600 32gb, güç kaynağı: antec ea650g pro, sapphire nitro + rx5700xt 8gb ekran kartı, sabrent 500gb ssd ve samsung evo970 2 tera plus a toshiba 3 tera, lg 27gl83a ultragear 2k çözünürlüklü monitör.

Yenileri çıkana kadar beklemeliyim ?

Yükseltme yapıp yapmamak size kalmış, eğer sistemi yeterli görüyorsanız ve memnunsanız değiştirmek için bir neden göremiyorum.

Ancak sahip olduğunuz 1440p yapılandırması fena değil ve 5700xt ile kesinlikle oyunları oynatan ama orta-düşük detayda ve daha zorlu oyunlarda zorlanacak bir ekran kartıdır.

Ancak tekrar ediyorum, ne aradığınıza bağlı, eğer memnunsanız sorun yok.

Şimdi bir şeyi değiştirmeniz gerekiyorsa 5600x (oyun dışında bir şey yapıyorsanız 5700x) ile Am4'te kalabilirsiniz. 2k'ya ayak uydurabilmek için Rtx 5070/rx 9070 xt gibi bir GPU. Aslında GPU'nuzdan memnunsanız şimdi maliyeti düşürebilirsiniz. Ancak fiyatlar hala artışta olduğundan beklemek daha iyi.