erayyildirim
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar, ekonomik tarafını bir kenara bırakırsak, donan ve mavi ekran veren bir PC için 70 Bin TL gibi oldukça utanç verici bir rakam ödüyoruz. Sorunun çözülebilir olup olmadığını anlamak için bir yardıma ihtiyacım var, bilgisayar daha 20 günlük ve aldığımdan beri açma/kapama düğmesinden kapatmak zorunda kaldığım mavi ekranlar ve donmalarla karşılaştım, şimdi bu yeni yonga setiyle (AMD RYZEN 9 AI 370 HX) özellikle birçok kişinin bu bilgisayarlarda mavi ekranlar ve donmalarla karşılaştığını gördüğümden sorunu çözmenin mümkün olup olmadığını anlamak istiyorum.
Aldığım mavi ekranlar DPC_WATCHDOG_VIOLATION idi, ancak sorunun daha derinlerine inmek istiyorum çünkü bence bu bilgisayarlar fabrikadan kötü çıktığı için desteğin pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum, tüm bu insanların bu sorunu yaşaması ve desteğin bir şey yapabilmesi bana imkansız görünüyor.
Not: Bilgisayarı fiziksel bir mağazadan aldım ve iade etmenin mümkün olmadığını okudum, ancak arızalar için mümkün olduğunu, ancak bayan bunun mümkün olmadığında ısrar ediyor, yardımdan sonra bile bilgisayar donmaya ve mavi ekran vermeye devam ederse paramı geri alabilir miyim sizce?
Aldığım mavi ekranlar DPC_WATCHDOG_VIOLATION idi, ancak sorunun daha derinlerine inmek istiyorum çünkü bence bu bilgisayarlar fabrikadan kötü çıktığı için desteğin pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum, tüm bu insanların bu sorunu yaşaması ve desteğin bir şey yapabilmesi bana imkansız görünüyor.
Not: Bilgisayarı fiziksel bir mağazadan aldım ve iade etmenin mümkün olmadığını okudum, ancak arızalar için mümkün olduğunu, ancak bayan bunun mümkün olmadığında ısrar ediyor, yardımdan sonra bile bilgisayar donmaya ve mavi ekran vermeye devam ederse paramı geri alabilir miyim sizce?