Windows 11'de görev çubuğu ayarlarını değiştirince ayarlar menüsü bozuluyor?

uskuplu

Kayıtlı Kullanıcı
Dizüstü bilgisayarıma kurulum USB'si kullanarak Windows'u yeniden yükledim ve görev çubuğunda birkaç şeyi değiştirdiğimde, bu ayar ve bellek yönetimi ayarı aniden kayboldu ve artık bunları açamıyorum, en azından normal Windows ayarları uygulaması aracılığıyla açamıyorum.

Windows'u birkaç kez yeniden yükledim, ancak bu sorun her zaman yalnızca birkaç saat veya gün sonra, görev çubuğunda bir şeyi değiştirmeye çalıştığımda ortaya çıkıyor.

Windows'u temiz kurmana rağmen tekrar ediyorsa bozuk sistem dosyaları veya hatalı bir güncelleme sebep oluyor olabilir. Komut İstemi'ni yönetici olarak açıp sırasıyla sfc /scannow ve DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını çalıştırmanı öneririm.

Dizüstü bilgisayarıma kurulum USB'si kullanarak Windows'u yeniden yükledim ve görev çubuğunda birkaç şeyi değiştirdiğimde, bu ayar ve bellek yönetimi ayarı aniden kayboldu ve artık bunları açamıyorum, en azından normal Windows ayarları uygulaması aracılığıyla açamıyorum.

Windows'u birkaç kez yeniden yükledim, ancak bu sorun her zaman yalnızca birkaç saat veya gün sonra, görev çubuğunda bir şeyi değiştirmeye çalıştığımda ortaya çıkıyor.
Birde şu olabilir. Windows'u yeniden kurarken Microsoft'un resmi Media Creation Tool'u ile oluşturulmuş güncel bir USB kullandığından emin ol. Eski bir ISO dosyasıyla kurulum yapıyorsan aynı hata tekrar edebilir.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri