Ağ erişim noktamın parolasını nasıl sıfırlarım?

N Çevrimdışı

nuri

Yeni Üye
16 Aralık 2024
1
0
2
Hatırladığım kadarıyla bunu artık sahip olmadığım DSL yönlendiricim üzerinden ayarlamıştım. Artık internet bağlantım olarak telefonumu kullanıyorum ancak iş dizüstü bilgisayarıma bağlanmak için erişim noktamı da kullanmak istiyorum. Ancak düşündüğüm parola çalışmıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim/sıfırlayabilirim? Telefonumda veya dizüstü bilgisayarımda Win 10 ayarlarında hiçbir şey görmedim. Gördüğüm tek şey ayarlarıydı ancak bu erişim noktası adını veya parolasını değiştirmiyor.

T Çevrimdışı

TerasKatı

Yeni Üye
14 Aralık 2024
2
0
2
Hatırladığım kadarıyla bunu artık sahip olmadığım DSL yönlendiricim üzerinden ayarlamıştım. Artık internet bağlantım olarak telefonumu kullanıyorum ancak iş dizüstü bilgisayarıma bağlanmak için erişim noktamı da kullanmak istiyorum. Ancak düşündüğüm parola çalışmıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim/sıfırlayabilirim? Telefonumda veya dizüstü bilgisayarımda Win 10 ayarlarında hiçbir şey görmedim. Gördüğüm tek şey ayarlarıydı ancak bu erişim noktası adını veya parolasını değiştirmiyor.

Telefonunuzdaki erişim noktasının parolasını değiştirmek veya sıfırlamak için kullandığınız cihaza göre şu adımları izleyin:

Android için:
Ayarlar > Ağ ve İnternet > Erişim Noktası ve Bağlantı Paylaşımı'na gidin.
Wi-Fi Erişim Noktası'na dokunun ve ardından Wi-Fi Erişim Noktası Ayarla'yı seçin.
Bu bölümde Erişim Noktası Adını (SSID) ve Parolayı değiştirebilirsiniz.
Yeni bir parola belirleyin ve değişiklikleri kaydedin.
iPhone için:
Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin.
Parolanızı değiştirmek için Wi-Fi Parolası'na dokunun.
İstediğiniz parolayı girin ve Bitti'ye dokunun.
Erişim noktası ayarlarını güncelledikten sonra iş dizüstü bilgisayarınızı yeni parolayla yeniden bağladığınızdan emin olun. Bu, yaşadığınız sorunu çözmelidir.

D Çevrimdışı

ddesire

Yeni Üye
15 Aralık 2024
1
0
2
Telefonunuzdaki erişim noktasının parolasını değiştirmek veya sıfırlamak için kullandığınız cihaza göre şu adımları izleyin:

Android için:
Ayarlar > Ağ ve İnternet > Erişim Noktası ve Bağlantı Paylaşımı'na gidin.
Wi-Fi Erişim Noktası'na dokunun ve ardından Wi-Fi Erişim Noktası Ayarla'yı seçin.
Bu bölümde Erişim Noktası Adını (SSID) ve Parolayı değiştirebilirsiniz.
Yeni bir parola belirleyin ve değişiklikleri kaydedin.
iPhone için:
Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin.
Parolanızı değiştirmek için Wi-Fi Parolası'na dokunun.
İstediğiniz parolayı girin ve Bitti'ye dokunun.
Erişim noktası ayarlarını güncelledikten sonra iş dizüstü bilgisayarınızı yeni parolayla yeniden bağladığınızdan emin olun. Bu, yaşadığınız sorunu çözmelidir.
Kesin çözüm yaparsan sorunun çzülecektir bende aynı adımları izlemeni tavsiye ederim net çözümdür.

289Konular
709Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye