Hoş geldiniz!

TechForum.TR, Türkiye’de teknolojiye ilgi duyan herkes için bir rehber ve topluluk ortamı sunuyor.. E-Posta Onay derdi yok 10 saniye de üyelik işlemi, TechForum.tr, samimi ve bilgi dolu bir topluluk sunar. Uzmanların ve meraklıların buluştuğu bu platform, teknoloji dünyasına dair her şeyi tek bir çatı altında toplar. Siz de teknolojiye dair merak ettiğiniz her şeyi öğrenmek ve deneyimlerinizi paylaşmak için TechForum.tr'ye katılabilirsiniz. Kullanıcılar, deneyimlerini ve bilgilerini paylaşarak başkalarına yardımcı olabilirler. Karşılaşılan sorunlara hızlı ve etkili çözümler bulunabilir. Ortak ilgi alanlarına sahip insanlar bir araya gelerek güçlü bir topluluk oluşturabilirler. Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip etmek için harika bir kaynaktır. Öğrenme: Yeni beceriler öğrenmek ve bilgi dağarcığını genişletmek için ideal bir ortam sunar.

Kayıt Ol!

Ağ erişim noktamın parolasını nasıl sıfırlarım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nuri

Yeni Üye
Hatırladığım kadarıyla bunu artık sahip olmadığım DSL yönlendiricim üzerinden ayarlamıştım. Artık internet bağlantım olarak telefonumu kullanıyorum ancak iş dizüstü bilgisayarıma bağlanmak için erişim noktamı da kullanmak istiyorum. Ancak düşündüğüm parola çalışmıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim/sıfırlayabilirim? Telefonumda veya dizüstü bilgisayarımda Win 10 ayarlarında hiçbir şey görmedim. Gördüğüm tek şey ayarlarıydı ancak bu erişim noktası adını veya parolasını değiştirmiyor.

Hatırladığım kadarıyla bunu artık sahip olmadığım DSL yönlendiricim üzerinden ayarlamıştım. Artık internet bağlantım olarak telefonumu kullanıyorum ancak iş dizüstü bilgisayarıma bağlanmak için erişim noktamı da kullanmak istiyorum. Ancak düşündüğüm parola çalışmıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim/sıfırlayabilirim? Telefonumda veya dizüstü bilgisayarımda Win 10 ayarlarında hiçbir şey görmedim. Gördüğüm tek şey ayarlarıydı ancak bu erişim noktası adını veya parolasını değiştirmiyor.

Telefonunuzdaki erişim noktasının parolasını değiştirmek veya sıfırlamak için kullandığınız cihaza göre şu adımları izleyin:

Android için:
Ayarlar > Ağ ve İnternet > Erişim Noktası ve Bağlantı Paylaşımı'na gidin.
Wi-Fi Erişim Noktası'na dokunun ve ardından Wi-Fi Erişim Noktası Ayarla'yı seçin.
Bu bölümde Erişim Noktası Adını (SSID) ve Parolayı değiştirebilirsiniz.
Yeni bir parola belirleyin ve değişiklikleri kaydedin.
iPhone için:
Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin.
Parolanızı değiştirmek için Wi-Fi Parolası'na dokunun.
İstediğiniz parolayı girin ve Bitti'ye dokunun.
Erişim noktası ayarlarını güncelledikten sonra iş dizüstü bilgisayarınızı yeni parolayla yeniden bağladığınızdan emin olun. Bu, yaşadığınız sorunu çözmelidir.

Telefonunuzdaki erişim noktasının parolasını değiştirmek veya sıfırlamak için kullandığınız cihaza göre şu adımları izleyin:

Android için:
Ayarlar > Ağ ve İnternet > Erişim Noktası ve Bağlantı Paylaşımı'na gidin.
Wi-Fi Erişim Noktası'na dokunun ve ardından Wi-Fi Erişim Noktası Ayarla'yı seçin.
Bu bölümde Erişim Noktası Adını (SSID) ve Parolayı değiştirebilirsiniz.
Yeni bir parola belirleyin ve değişiklikleri kaydedin.
iPhone için:
Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin.
Parolanızı değiştirmek için Wi-Fi Parolası'na dokunun.
İstediğiniz parolayı girin ve Bitti'ye dokunun.
Erişim noktası ayarlarını güncelledikten sonra iş dizüstü bilgisayarınızı yeni parolayla yeniden bağladığınızdan emin olun. Bu, yaşadığınız sorunu çözmelidir.
Kesin çözüm yaparsan sorunun çzülecektir bende aynı adımları izlemeni tavsiye ederim net çözümdür.