Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apple Watch Ultra 3 söylentiler, Kan basıncı sensörlü ilk uydu akıllı saat planlanıyor
Bu yıl Apple, premium Watch Ultra modeline yeni bir renk verirken, normal Apple Watch, Series 10 ile yılların en büyük tasarım güncellemesini aldı. Şirket 2025 yılı için uydu bağlantılı ve tansiyon sensörlü bir Apple Watch Ultra 3 planlıyor.
Yüksek basınç uyarıları için kan basıncı sensörlü
İlk yenilik muhtemelen bir süredir geliştirme aşamasında olan tansiyon sensörlü olacak. Bloomberg'in öğrendiğine göre şirket hala bu işlev üzerinde titizlikle çalışıyor ancak Samsung'un 2020'de Galaxy Watch 3 ile girdiği pazara nihayet Ultra 3 ile girmek istiyor. Huawei, bunu 2022'de Watch D ile takip etti ve bu yıl Huawei Watch D2 test ile önerilen revizyonu aldı.
Yaparlar @Muhammed her şeyi yaparız biz insanlar istedikten sonra Apple Watch saatler daha da geliştirilecek 10 sene sonra görmek gerek bir de teknoloji nerelere gidecek.
Cihazı ilk kullandığımda tahrip etme riskiyle karşı karşıya mıyım?
Beklemeli miyim? Evet ise ne kadar süreyle ve hangi amaçla? Yoksa bu kutuyu en son güncellemeleri yüklemeden çalıştırabilir miyim? Yazılım güncellemesinin bir cihaza, cihaz yazılımının güncellenmesi, fabrika ayarlarına sıfırlama veya diğer önlemler yoluyla cihazı fabrika ayalarına geri döndüremeyecek kadar zarar vermesi nasıl mümkün olabilir? Her nasılsa bu her zaman PC'lerde, cep telefonlarında, işe yarar. Meta Quest 3 daha...
Bu yıl Apple, premium Watch Ultra modeline yeni bir renk verirken, normal Apple Watch, Series 10 ile yılların en büyük tasarım güncellemesini aldı. Şirket 2025 yılı için uydu bağlantılı ve tansiyon sensörlü bir Apple Watch Ultra 3 planlıyor.
Yüksek basınç uyarıları için kan basıncı sensörlü
İlk yenilik muhtemelen bir süredir geliştirme aşamasında olan tansiyon sensörlü olacak. Bloomberg'in öğrendiğine göre şirket hala bu işlev üzerinde titizlikle çalışıyor ancak Samsung'un 2020'de Galaxy...
Herkese merhaba,
46mm'lik yeni Apple Watch 10'um birkaç gün önce elime ulaştı ama bir sorunum var. Ekran parlaklığı ortam ışığına uyum sağlar. Şimdiye kadar, çok iyi. Sorun ortam ışığı ne kadar koyu olursa ekran orantısız olarak o kadar fazla kısılır. Gün ışığında, parlaklık manuel olarak kapatıldığında bile ekranın benim için neredeyse çok parlak olduğu, ancak aynı ayarla karanlıkta neredeyse hiçbir şey göremediğim anlamına geliyor. Tamamen karanlıkta, en parlak ortam bile benim için çok...
Samsung, bu yılın amiral gemisi telefon serisini 22 Ocak'ta sergileyecek ve bunlar Şubat ayının başında satışa sunulacak.
Söylentiye göre Snapdragon 8 Elite kullanacaklar. Umarım Samsung, vasat Exynos çiplerini ait oldukları daha düşük bütçeli modellere yerleştirir.
Bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürüleceği söylenen yeni bir S25 varyantı var, S25 Slim. Şahsen telefonların yeterince ince olduğunu düşünüyorum. İnternette çok sayıda sızıntı var, ancak başlamak için iyi bir yer burası.
Telefonu birkaç kez fabrika ayarlarına sıfırladım.
Whatsapp'ı birkaç kez yeniden yükledim.
Telefon her zaman mevcut en son yazılım yükseltmesiyle günceldir.
Olası nedenler için internetteki birçok öneriyi araştırdım ve uyguladım ancak başarılı olamadım.
Telefonun Rahatsız Etmeyin özelliğini etkinleştirin ve devre dışı bırakın.
Whatsapp'ı zorla durdurun ve yeniden etkinleştirin.
Whatsapp bildirimlerini devre dışı bırakın ve yeniden etkinleştirin.
Whatsapp bildirimlerini devre dışı bırakın...
NFC istiyorum. Tercihen Wear OS (sanırım). OnePlus Watch 2'ye bakıyordum, ancak dijital kurma kolu yok. Bunun ne kadar önemli bir anlaşma bozucu olduğunu bilmiyorum. Şu anda bir Apple Watch'um var, yalnızca zaman, zamanlayıcılar, alarmlar ve bildirimleri görmek için kullanıyorum, ancak çok nadiren, bununla bir arama alıyorum, ancak daha güzel bir öneriniz var mı
herhangi bir fiyat aralığı olabilir
Teşekkürler
Su geçirmez Bluetooth hoparlörler sadece bir teknoloji kategorisinden çok daha fazlasıdır bence sıcak havalarda, gittiğimiz her yere yanımızda götürebileceğimiz su geçirmez bluetooth hoparlör tavsiyesi varmı arkadaşlar.