Arjantin'de Xbox'ta oyun satın almak, nüanslarla da olsa hala geçerli.

oyunbotu4

Kayıtlı Kullanıcı
Arjantin'de Xbox'ta oyun satın almak hala mümkün, ancak nüanslarla birlikte, birkaç koşul altında oldukça karlı olabilir, şimdi size daha ayrıntılı olarak anlatacağım.

Arjantin'de Xbox'ta oyun satın almak hala mümkün.webp

Her satıcının kendi koşulları olabilir, benim satın almamda şunlardı: herhangi bir bölgede yeni hesap (24 saatten eski değil), 15 oyuna kadar satın alma ve hesap oluşturma anından itibaren aynı 24 saatten geç olmamak üzere. Hepsi bu. Satın alma işlemi yapmak için, ürünün ödendiği koda ek olarak, gerekli ARS miktarını + platformun/seçilen ödeme yönteminin %'sini ödersiniz, satıcıya yeni oluşturulan Xbox hesabından kullanıcı adı/şifre, satın alınacak oyunların bir listesini verirsiniz. Satın aldıktan sonra şifreyi sorunsuz bir şekilde değiştirebilirsiniz, e-posta hala sizindir bu yüzden onu çalamazlar. Hesabı konsolda ana, ana veya ek hesabınız yapabilirsiniz, böylece satın alınan oyunu indirirken/oynarken ana hesaba paralel olarak giriş yapabilirsiniz.

Bu gönderiyi oluşturmadan önce yasaklanma/uygunluk durumunu kontrol etmek için özellikle 3 hafta beklediğim yeni hesabımda 7 oyun var. Satın aldıktan bir hafta sonra ek bir oyun olarak konsola ekledim (zaten yaklaşık 10 tanesi var), dün/bugün oyunlardan birini yükledim, ana hesaptan oynadım her şey sorunsuz çalışıyor.

Ne zaman karlı olur?​

ARS para birimi satın alarak oyun satın almak, Xbox'ta oyun satın almanın yollarından biri olmasının yanı sıra, aşağıdaki koşullar sağlandığı takdirde ikincisinin karlı bir şekilde satın alınmasıdır:
  • Başlangıçta, Arjantin'de seçili oyunların aşırı düşük fiyatı, herhangi bir şey için, hatta küçük bir miktar için bile (benimki gibi) satın alındığında. Hala inanılmaz karlı teklifler var.
  • Büyük miktardaki fiyattan 2 kattan biraz daha fazla bir dönüşüm elde edeceksiniz. Ve her iki noktanın birleşimi - Viva Arjantin!

Yeni bir hesap için satın alım yapacaksanız, o zaman doğrudan fiyattan kendiniz satın almanız daha kolaydır.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları