Arkham Knight devam filminden kareler

onlarmrag

Kayıtlı Kullanıcı

Damian Wayne'in (Bruce ve Talia al Ghul'un oğlu) rol aldığı iptal edilen Arkham Knight devam filminden kareler.​

Arkham üçlemesinin devamı niteliğinde olması beklenen oyunun Alpha sürümünden kısa bir video internette yayınlandı.
İptal edilmesi üzücü.

İptal edilen oyunun Arkham üçlemesiyle aynı kalitede olacağı kesin değil. Bu yüzden belki de bu kadar erken bir aşamada iptal edilmesi iyi bir şey.

Aksi takdirde, benim gibi olurdu: Xbox 360'ta çalışan Legacy of Kain Dead Sun'ın bir sürümünü gördüm. YouTube'da. Bu yüzden, gerçekten oynamak istiyorum. Evet, oyun büyük ihtimalle beni hayal kırıklığına uğratırdı, çünkü bu seriden beklediğim bu değil, ama gerçekten ilgimi çekiyor. Göstermeselerdi ve gösterselerdi, herkese erişim hakkı verselerdi daha iyi olurdu. Yasal soruna gelince: Videonun internette olması bile zaten bir ihlal. Kısacası bu. Yani, oyun çevrimiçi olarak sızdırılmış olsaydı bile, çok köklü bir şey değişmezdi. Ancak hayranlar projeye dokunabilir ve belki de yayıncıya seriyi sevdiklerini, hatırladıklarını ve seriye dayalı yeni oyunlar istediklerini bildirebilirlerdi.

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechFoumTR Blog Yazıları