ASRock B650E Taichi için artık BIOS güncellemesi yapılmayacak mı?

sanalbellek

Kayıtlı Kullanıcı
ASRock, B650E Taichi anakartı için BIOS güncellemelerinde birkaç ay ve birkaç AGESA sürümü geride kalmış durumda. Bunun nedenini bilen var mı? ASUS, AM4 anakartları için düzenli olarak BIOS güncellemeleri yayınlamaya devam ediyor. ASRock, 800 serisi anakartları için güncellemeler sunarken, en üst düzey B650 anakartı için yalnızca nispeten eski BIOS sürümleri indirilmeye hazır. Bu endişe verici. Bunun nedenini bilen var mı? 600 serisi yonga setli AM5'in kullanım ömrünün sonu gelmiş gibi bir durum söz konusu değil. B650E Taichi için son sürüm 3.5, ancak ASRock, örneğin diğer anakartlar için iki adet 4. sürüm sunuyor.

İlk zamanlarda, yazılım güncellemelerine ayak uydurmak neredeyse imkansızdı, ancak şu anda güncellemeler arasındaki aralıklar maalesef 3-4 ay veya daha fazla.

Bununla birlikte, B650E'nin kesinlikle eskimiş olmadığını da düşünüyorum, bu nedenle Taichi sürümünün de yakında güncelleneceğini umuyorum.

Üretim sisteminde herhangi bir beta sürümünü yüklemek, anakartınızda aynı sabit sorun olmadığı sürece kesinlikle verimsiz olacaktır, bu nedenle biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

İlk zamanlarda, yazılım güncellemelerine ayak uydurmak neredeyse imkansızdı, ancak şu anda güncellemeler arasındaki aralıklar maalesef 3-4 ay veya daha fazla.

Bununla birlikte, B650E'nin kesinlikle eskimiş olmadığını da düşünüyorum, bu nedenle Taichi sürümünün de yakında güncelleneceğini umuyorum.

Üretim sisteminde herhangi bir beta sürümünü yüklemek, anakartınızda aynı sabit sorun olmadığı sürece kesinlikle verimsiz olacaktır, bu nedenle biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.
Hocam ben olayı tam olarak öyle görmüyorum. Diğer anakartlar güncellemeler alıyor, sadece B650E Taichi dört aydır güncelleme almadı.

AMD birkaç haftada bir yeni AGESA güncellemeleri yayınlıyor ve diğer ASRock anakartlar da bunları alıyor.
B650E Taichi'ye neden bu kadar ihmalkar davranıldığını anlamıyorum.

TechFoumTR Blog Yazıları