Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Bilgisayar oyunları yetişkinlere yönelik kurgu sizin için ne anlama geliyor?

selamiyildiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgisayar oyunlarındaki yetişkinlere yönelik bir kurgu sizin için ne anlama geliyor? Cinsellik ve şiddet içeren sahneler kabul edilemez, çünkü bu temalar çoğunlukla olgunlaşmamış zihinleri etkilemek amacıyla kullanılır. Benim düşüncem bu şekilde biçimleniyor peki sizler ne düşünüyorsunuz?

Güzel bir konuya değişmişsin insanların zihnine yer etme ve basitleştirmedir, bu tür yetişkin içerikleri gençler üzerinde manipüle edip sonra normalleştirmektir.

Entrika, ihanet, kumpaslar, beklenmedik olaylar ve dünyanın gerçek doğasının ve ekrandaki süregelen karmaşanın ortaya çıkışı. Tek kelimeyle trajedi.

Genel olarak yetişkinlere yönelik bir olay örgüsünün ne olduğunu tanımlamakta zorlanıyorum.

Terminator 2'nin yetişkinlere yönelik bir konusu var mı? Sekiz yaşındayken bu kadar çok sevdiğime göre, muhtemelen yok. Ama bana böyle bir konuyu oyunda verin, sanırım 35 yaşında bile hala keyif alırım.

Yetişkinlere yönelik olay örgüsü yok çünkü yetişkin yok.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri