Arkadaşlar merhaba, sorunum BSOD hatası;
AMD Ryzen 7 3700X
32 GB DDR4 2600 MHz
GeForce RTX 3080
Uzun süredir Windows 10 (19H2) kullanıyordum. Tamamen 22H2'ye güncellemeye karar verdim ve sonra başladı. yayın yaparken, her üç saatte bir, aşağı yukarı 10 dakika, fare LED'im yanıp sönüyordu, ardından sistem klavye ve fareye tamamen yanıt vermeyi bırakıyordu, ancak yine de çalışıyordu. Birkaç dakika sonra siyah ekran, mavi ekran ve yeniden başlatma oluyordu.
Bu durum, PC yalnızca kodlayıcı görevi görse ve oyun PS5'te çalışsa bile, yük altında veya yük olmadan gerçekleşiyor.
Güncellemeyi geri alamıyorum çünkü sistem geri yükleme noktalarımı silmiş.
Yerel teknoloji uzmanlarından destek istiyorum, çünkü son seçeneğim sistemi tamamen yıkıp sıfırdan kurmak, ki bunu gerçekten istemiyorum.
Bu Microsoft'un yayıncılara karşı bir programı mı yoksa başka bir şey mi?
AMD Ryzen 7 3700X
32 GB DDR4 2600 MHz
GeForce RTX 3080
Uzun süredir Windows 10 (19H2) kullanıyordum. Tamamen 22H2'ye güncellemeye karar verdim ve sonra başladı. yayın yaparken, her üç saatte bir, aşağı yukarı 10 dakika, fare LED'im yanıp sönüyordu, ardından sistem klavye ve fareye tamamen yanıt vermeyi bırakıyordu, ancak yine de çalışıyordu. Birkaç dakika sonra siyah ekran, mavi ekran ve yeniden başlatma oluyordu.
Bu durum, PC yalnızca kodlayıcı görevi görse ve oyun PS5'te çalışsa bile, yük altında veya yük olmadan gerçekleşiyor.
Ne yaptım:
Olay günlüğünü inceledim ve Microsoft Game Imput'u kaldırdım, ekran kartındaki sürücüleri yeniden yükledim, bunları DDU aracılığıyla kaldırdım (gerçi bu hiç de öyle değil).Güncellemeyi geri alamıyorum çünkü sistem geri yükleme noktalarımı silmiş.
Yerel teknoloji uzmanlarından destek istiyorum, çünkü son seçeneğim sistemi tamamen yıkıp sıfırdan kurmak, ki bunu gerçekten istemiyorum.
Bu Microsoft'un yayıncılara karşı bir programı mı yoksa başka bir şey mi?