Cep Telefon Önerisi?

PekerPetek

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, 5 yıl sonra iPhone 13'üm sonunda bozulduğu için yeni bir telefon arıyorum. Yaklaşık 40 bin civarında bir bütçem var. iPhone olmak zorunda değil. Kamera kalitesinin iyi olması, pilin uzun süre dayanması ve hızlı şarj olması benim için önemli. Telefonumda neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Xiaomi Poco X8 Pro'ya baktım, çok umut vaat ediyor. Ama telefonun kamerasının iyi olup olmadığını bilmiyorum bunun dışında gerçekten çok beğendim. Kamera hakkında bilgisi olan var mı? Başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Galaxy A57 de dikkate değer bir seçenek. Fiyatına göre kameraları iyi. 7 yıl boyunca güncelleme desteğiyle geliyor. Ekranı büyük ve yüksek kaliteli.

Xiaomi ve yan kuruluşlarında genellikle güncellemeleri alacağınızdan emin olabilirsiniz, ancak ne zaman geleceği her zaman aynı olmayabilir. ;)Bazen güncellemeler aylık olarak gelirken, üç ay sürmesi de mümkün. HyperOS 4 şu anda geliştirme aşamasında.

Poco X8 Pro'nun gücü performansında yatıyor; ana kamera nispeten iyi fotoğraflar çekiyor, ultra geniş açılı lens ise sadece göstermelik bir özellik. Ancak en hızlı şarjı sunuyor. Poco M8 Pro da bir seçenek olabilir. Daha az güce, aynı kötü ultra geniş açılı lense sahip, ancak daha iyi bir ana kamerası var.

Pixel telefonlar en iyi fotoğrafları çekiyor, ancak pil ömrü güçlü yönleri değil 200 şarj döngüsünden sonra performans düşüyor.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri