Diablo 4 oyununu almaya değer mi?

hereisadvice

Kayıtlı Kullanıcı
Temel sürüm şu anda %75 indirimli olduğuna göre, DLC'den önce oyunun çıkışında mevcut olan hikayenin bir kısmını bile oynamak için satın almak mantıklı mı yoksa anlamsız mı? Oyunun bazı unsurlarının artık sadece genişletme paketlerine sahip olanlar için mevcut olduğunu duydum, ancak D4+DLC'yi şimdi satın alırsanız, yeni DLC duyurulduğunda (eğer önceki DLC ise), ücretsiz hale geleceğini ve tekrar ödeme yapmanız gerekeceğini doğru mu anlıyorum?

D4'ü kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. Ürünü en başından tam fiyatından aldım bu satın almayı son derece haksız buluyorum. :rolleyes:

Temel sürüm şu anda %75 indirimli olduğuna göre, DLC'den önce oyunun çıkışında mevcut olan hikayenin bir kısmını bile oynamak için satın almak mantıklı mı yoksa anlamsız mı? Oyunun bazı unsurlarının artık sadece genişletme paketlerine sahip olanlar için mevcut olduğunu duydum, ancak D4+DLC'yi şimdi satın alırsanız, yeni DLC duyurulduğunda (eğer önceki DLC ise), ücretsiz hale geleceğini ve tekrar ödeme yapmanız gerekeceğini doğru mu anlıyorum?
Diablo'nun hikayesi yok, sadece gösteriş için. Hızlıca ilerleyin, 70. seviyeye ulaşın ve oyunun son aşamasına geçin. Dürüst olmak gerekirse, hikayeyle ilgili tek bir şey bile hatırlamıyorum. Genişletme paketleri olmadan Diablo'da yapılacak hiçbir şey yok. Oyunun son aşamasının tamamı DLC'lerden oluşuyor. Sezonu da DLC'ler olmadan bitiremezsiniz.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri