Discord, Yüz Taramalarıyla Küresel Yaş Doğrulama Sistemini Kullanıma Sunuyor

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

TechSpiker

Teknoloji Haberleri
Yönetici
Moderatör

Discord’da Büyük Yenilik: Yüz Taramasıyla Yaş Doğrulama Başlıyor!​

Discord’da Büyük Yenilik: Yüz Taramasıyla Yaş Doğrulama Başlıyor!

Kullanıcı güvenliği için dev adım: Discord artık yüz taramalarıyla yaş doğrulaması yapacak. Reşit olmayan kullanıcılar daha iyi korunacak ve platformda güvenli bir deneyim sağlanacak.

Discord, kullanıcı güvenliğini artırmak için yüz taramalarıyla küresel yaş doğrulama sistemini hayata geçiriyor. Sistem, reşit olmayan kullanıcıları korumayı ve güvenli bir platform deneyimi sunmayı hedefliyor.

Popüler iletişim platformu Discord, kullanıcı güvenliğini artırmak ve yaş doğrulamasını daha etkili hale getirmek için yeni bir küresel sistem devreye alıyor. Yeni özellik, kullanıcıların yüz taramalarıyla yaşlarını doğrulamalarına olanak tanıyacak. Şirket, bu sistemle hem reşit olmayan kullanıcıların korunmasını hem de platformda güvenli bir ortam sağlanmasını hedefliyor. Discord, veri gizliliğine büyük önem verileceğini ve taranan bilgilerin güvenli şekilde saklanacağını açıkladı.

Dünyanın en popüler iletişim platformlarından Discord, kullanıcı güvenliğini artırmak için devrim niteliğinde bir sistemi kullanıma sundu. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, yüz taramalarıyla yaşlarını doğrulayabilecek.

Discord yetkilileri, sistemin veri gizliliğine büyük önem verildiğini ve kullanıcı bilgilerinin güvenli bir şekilde saklanacağını belirtiyor. Özellik, dünya genelinde adım adım tüm kullanıcılar için aktif hale getirilecek.

Kullanıcılar, platformda daha güvenli bir deneyim yaşarken, reşit olmayan kullanıcıların korunması da öncelik haline geliyor. Discord’un bu hamlesi, dijital platformlarda güvenlik standartlarını yükseltme yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu gelişme platformdaki güvenlik açıklarını kapatmak adına önemli bir adım gibi görünüyor. Özellikle son zamanlarda artan güvenlik endişelerinden sonra Discord'un böyle bir önlem alması kaçınılmazdı.

Ancak birçok kullanıcı "veri gizliliği" konusunda hala temkinli. Yüz taraması verilerinin ne kadar güvenli saklanacağı forumda çokça tartışılacak bir konu olacaktır. Siz bu yeni sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi güvenliğiniz için bu doğrulamayı yapar mısınız?

Discord sarmıyor artık zaten iyice çizgisinden çıkmıştı.

TechFoumTR Blog Yazıları