Dizüstü bilgisayar ekranı aniden soluklaştı sebebi ne olabilir?

askvisal

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarlar konusunda pek uzman değilim.

Yanlışlıkla garip bir tuş kombinasyonuna basmış olmalıyım (Ctrl + C tuşlarına basmak istemiştim) ve o zamandan beri dizüstü bilgisayarımın ekranındaki görüntü soluk ve cansız görünüyor. Bu bir donanım sorunu değil; her şeyin normal göründüğü başka bir kullanıcı hesabım var. Profiller arasında geçiş yaptığımda, yaklaşık 5 saniye boyunca önceki profil gibi görünüyor, sonra ya daha parlak oluyor (sorunlu profilde) ya da tekrar daha koyu oluyor (sorunsuz profilde).

Her şeyi karanlık moda ayarladım, ancak şimdi karanlık alanların üzerinde çok hafif bir katman varmış gibi görünüyor ve her şey biraz daha parlaklaşıyor. Bu durum hem Firefox'ta hem de Word'de, ancak yalnızca pencerelerin kendisinde oluyor.

Her iki profilde de tüm ayarlar aynı renk filtresi, gece modu veya başka bir şey yok en azından ben bulamadım.

Sorunun ne olabileceği konusunda herhangi bir fikri olan var mı? Bilgisayarım Asus ROG Strix g713pi, NVIDIA GeForce RTX 4070 ve AMD Ryzen 9 7945HX Radeon Graphics (2.50 GHz) işlemciye sahip, Windows 11 Home işletim sistemiyle çalışıyor.

Ekran parlaklığı tuşlarına yanlışlıkla basmış olabilir misiniz?

Bu, Fn tuşu ve fonksiyon tuşlarından birinin birlikte basılmasıyla elde edilir. Genellikle üzerinde güneş sembolü bulunur.

Bunun yanında daha koyu tonlar için anahtar bulunuyor. Daha koyu tonlar için F7, daha açık tonlar için ise F8 olmalı.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri