Düşük Maliyetli Barındırma Hizmetleri

silvone06

Düşük maliyetli barındırma hizmetlerini deneyen oldu mu? Düşük maliyetli barındırma derken, barındırma için ayda 60TL veya daha az ücret alan barındırma hizmetlerini kastediyorum. Gerçekten iyiler mi (ödediğiniz ve aldığınız açısından)? Test web sitem için düşük maliyetli barındırma hizmetini denemeyi düşünüyorum ve tavsiyeye ihtiyacım var.

Düşük maliyetli barındırma hizmetlerini deneyen oldu mu? Düşük maliyetli barındırma derken, barındırma için ayda 60TL veya daha az ücret alan barındırma hizmetlerini kastediyorum. Gerçekten iyiler mi (ödediğiniz ve aldığınız açısından)? Test web sitem için düşük maliyetli barındırma hizmetini denemeyi düşünüyorum ve tavsiyeye ihtiyacım var.
Denemedim ama büyük markalar kadar iyi olabileceklerinden şüpheleniyorum. Ancak, yine de güvenilir olmayabilir çünkü iflas edebilirler. Bu bir kez başıma geldi ama 60 Liralık bir barındırma şirketinde değildi.

Neyse, söylediğim şeye geri dönersek, bir keresinde ücretsiz bir barındırma bayilik aldım işlettim ve barındırma harikaydı. Bu yüzden cevabımı söylüyorum. Ancak, çok fazla kaynak verdiğim için o iş iflas etti.

TechFoumTR Blog Yazıları