Aralık civarında sorunsuz bir şekilde birkaç yıldır kullandığım monitörün güncellenmiş modeli olan yeni bir monitör aldım ve ne yazık ki yakın zamanda kullanım ömrünü doldurdu ve bu yeni monitörü birkaç aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ancak bir gün aniden daha uzun süreler boyunca siyah olmaya başladı ve sonunda gün sonunda tamamen siyah oldu. Bazen beyaz renkte yanıp sönüyor ve monitörde açık olup olmadığını gösteren LED olması gerektiği kadar parlak değil ve güç düğmesine sürekli olarak yanıt vermiyor ve anakartımda cpu kelimesinin yanında beyaz bir LED var, bazen ram, bazen vga önyükleme yapıyor veya hiçbiri olmuyor. Kabloları değiştirdim, farklı şekillerde taktım, gpu'mu ve ram'imi yeniden yükledim, bios'u flaşladım ve sürücüleri güncelledim ayrıca eski bir televizyonu bilgisayarıma taktım ve ekranda görüntü vardı ancak hdmi'a bağlantı yok diyordu, dp'yi de denedim. Ancak ara sıra nedense tamamen çalışan bir ekran alıyorum ve bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor, hatta hoparlörlerimden önyükleme sesi geliyor. Herhangi bir yardım çok takdir edilecektir.
Donanım: Koorui 1440p 180hz monitör, Gtx 980ti gpu, Ryzen 5 5600x CPU, 2x8gb ram
CV650 Güç Kaynağı, B550-A Pro MSI anakart.
Donanım: Koorui 1440p 180hz monitör, Gtx 980ti gpu, Ryzen 5 5600x CPU, 2x8gb ram
CV650 Güç Kaynağı, B550-A Pro MSI anakart.