- Katılım
- 8 Mart 2025
- Mesajlar
- 13
- Beğeniler
- 46
- Puanları
- 30
Eski bir iPhone 15'i satmak için sıfırlamak gerekiyor. Önceden yeni bir iPhone satın alındı ve tüm veriler eski iPhone'dan yeniye başarıyla kopyalandı. Her iki cihazda da Apple ID ve iCloud oturum açma bilgileri aynı.
Tam sıfırlama talimatlarını okuduğumda, diğer şeylerin yanı sıra, "Apple ID'yi eski iPhone'dan tamamen kaldırın" diyor. Bu gerçekten sadece o cihaz için mi geçerli, yoksa Apple ID tamamen siliniyor ve bu nedenle veriler Apple'ın sistemlerinden silindiği için yeni iPhone'da artık geçerli veya mevcut değil mi?
Tam sıfırlama talimatlarını okuduğumda, diğer şeylerin yanı sıra, "Apple ID'yi eski iPhone'dan tamamen kaldırın" diyor. Bu gerçekten sadece o cihaz için mi geçerli, yoksa Apple ID tamamen siliniyor ve bu nedenle veriler Apple'ın sistemlerinden silindiği için yeni iPhone'da artık geçerli veya mevcut değil mi?