Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Görev çubuğunda "nvm_update_window" metni sorunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rosh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rosh

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, bir sorunum var:

Bir hafta önce, bilgisayar başlatıldığında "Firmware Güncellemesi" penceresi ("nvm_update_window") belirdi. "Hayır" seçeneğine tıkladım ve ardından normal şekilde YouTube izledim/oyun oynadım.

Şimdi (bir hafta sonra), bilgisayarı açar açmaz aynı sorun tekrar yaşanıyor. Görev çubuğunda "nvm_update_window" metnini gösteren bir FN simgesi görünüyor ve pencere ön planda kalıyor.

Hızlı bir virüs taraması herhangi bir olumsuz sonuç bulamadı.

Bu gerçek bir güncelleme mi yoksa şüpheli bir durum mu?

Yardımcı olursa diye söylüyorum, Gigabyte g5 ge anakart kullanıyorum.

Tüm yararlı cevaplarınız için teşekkür ederim.

nvmupdatewindows.webp

Genel kural olarak bunun bir dizüstü bilgisayar üreticisinin bakım aracı olup olmadığı net değilse, aygıt yazılımı güncellemesi (=BIOS güncellemesi) ile ilgili sorulara HAYIR yanıtı verilmeli ve şu anda kullanılan virüs programının işini yapıp yapmadığı değerlendirilmelidir.

Eğer kötü amaçlı yazılım UEFI'ye (BIOS) yerleşirse, bilgisayarınız için her şey biter.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri