GTA VI'yı heyecanla beklememek mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VinVin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V

VinVin

Misafir
Siz kimsiniz millet? Gacha hayranı mısınız yoksa başka bir şey mi? Bu yüzyılın oyunu, güneşli Vice City, Bonnie ve Clyde tarzı bir hikaye, keşfedilecek geniş bir bölge, RDR2 seviyesinde geliştirilmiş yeni nesil açık dünya oyunu. Rockstar beni iki fragmanla iki kez kandırdı ve bir sonraki fragmanla da tekrar kandıracaklar, çünkü bu lanet olası GTA VI, ustalarının elinden uzun zamandır beklediğimiz oyun.

GTAV'i bile bitiremedim; üç kez denedim ama daha ilgi çekici oyunlar beni oyaladı. Elbette bir gün bitireceğim ama GTAV'de de aynı şey olacağını düşünüyorum 3-5 saat oynayacağım ve sonra bırakacağım.

Sonunda bir gözümü yolda, diğerini de altyazılarda tutabilmeyi bekliyorum.

Beklememek çok kolay. Çocukken Wii City ve San Andreas oynardım. V4'ü kaçırdım, ama V5 çıktığında bir arkadaşımın konsolunda oynadım ve sadece birkaç saat sürdü. Sonra Epic Store'da ücretsiz verilen Steam sürümünü denedim, o da sadece birkaç saat sürdü. Bu tür oyunların bana ilgi çekici gelmediğini fark ettim. Oyunlarda araba sürmeyi çok ilginç bulmuyorum. V6'ya pek ilgi duymayan birçok arkadaşım var. Ama! Bunun inanılmaz bir hayran kitlesine sahip devasa bir oyun olduğunu anlıyorum. Çıktığında, herkesin sosyal medya akışı bir ay veya daha fazla süreyle ona ayrılacak. Herkesin kendi zevki ve bu sorun değil.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri