Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Hangi Mouse (fareyi) kullanıyorsunuz?

alpturk

Kıdemli Üye
Son birkaç yıldır SteelSeries Sensai ten ambidextrous fareyi kullandım, ancak bu sabah bozuldu ve yenisini sipariş etmek istediğimde fiyatı biraz pahalı geldi, oysa daha önce kullandığım Razer viper ambidextrous'u alabilirdim. Steel series yazılımını oldukça sevmeme rağmen kolay bir seçim oldu. Razer'lar her açtığımda oturum açmamı isteyecek, bu da çok can sıkıcı.

Peki, sizin mouse fareniz hangisi?

8 yıl boyunca bir Sensai kullandım tavsiye ederim. Güzel hızlı optik okuyucu ben memnunum ya mouse faremden :)
1736410115549.webp

Son birkaç yıldır SteelSeries Sensai ten ambidextrous fareyi kullandım, ancak bu sabah bozuldu ve yenisini sipariş etmek istediğimde fiyatı biraz pahalı geldi, oysa daha önce kullandığım Razer viper ambidextrous'u alabilirdim. Steel series yazılımını oldukça sevmeme rağmen kolay bir seçim oldu. Razer'lar her açtığımda oturum açmamı isteyecek, bu da çok can sıkıcı.

Peki, sizin mouse fareniz hangisi?
Logitech MX Master birkaç yıl önce satın aldığımda yaklaşık 1,750T idi. Şu anda daha yeni modeller mevcut ve daha pahalı ama verdiğin parayı hak ediyor diyebilirim.

Öne Çıkan Konular