Hangi televizyonu seçmeliyim?

HakkıReis

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese iyi günler techforum.tr, 65 inç televizyon almak istiyorum, ne seçeceğimi bilmiyorum.

Bütçe dostu LED'lerden bir şey. OLED'e ayıracak param yok. LG veya Samsung almayı düşünüyorum. Şu anda bir Hisense'im var ama bir daha Çin malı almak istemiyorum.

Yorumlar ise tam tersi: Kimisi bütçe dostu Samsung ve LG'nin gerçekten kötü olduğunu, Hisense'in daha iyi olacağını söylerken, kimisi de bütçe dostu Samsung UHD'nin Çin QLED'inden daha iyi olduğunu iddia ediyor.

TCL C7K 65'i aldım. Tamamen memnunum; görüntü canlı ve oyun oynamak için yeterli Hz var.

Bütçenize uygun 65 inç TV seçerken, piyasada kendilerini kanıtlamış LG ve Samsung markalı birçok modele dikkat etmenizde fayda var.

UHD çözünürlüklü modeller genellikle iyi görüntü kalitesi ve güvenilirlik sunar. TU8000 veya TU7000 serisini değerlendirin; iyi seçenekler olabilir.

UN7300 veya UN8000 serisi modeller de iyi bir seçim olabilir. İyi görüntü kalitesi ve iyi renk üretimi sunarlar.

Çin markalarını tercih etmek istemezsiniz ancak U6G gibi Hisense modelleri, paralarının karşılığında sundukları performans açısından genellikle olumlu eleştiriler alır.

LG den şaşmıyorum. Nedenini bende bilmiyorum ama LG iyi gibi geliyor bana.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları