Yaklaşık 6-7 yıl boyunca bana sadakatle hizmet eden 1 TB'lık bir ADATA HD720 diskim vardı. Son zamanlarda, onu dizüstü bilgisayarıma bağladığımda (aslında dizüstü bilgisayarın USB portunu ve harici bir USB hub'ı denedim), şunu fark ettim, diski çıkarana kadar sistem tamamen dondu. Kendim tamir etmeye vaktim olmadığı için bir tamirciye götürdüm. Diski benim için tamir etti, ancak yeni bir 2 TB'lık ADATA HD710P almak zorunda kaldım.
Eve yeni geldim, sürücüdeki tüm dosyaları seçtim ve dizüstü bilgisayarımın SSD'sine aktarmaya başladım. Yaklaşık 30-40 dakika sonra sistem tamamen dondu. Dizüstü bilgisayarı yeniden başlattım; Sistem şu anda donmuyor, ancak sürücüyü açamıyorum ve Windows'ta Disk Yönetimi açılmıyor. Harici sürücüdeki gösterge mavi renkte yanıp sönüyor. Sorum şu: Bunu kendim onarabilir/düzeltebilir miyim? Başka biri de bu sorunla karşılaştı mı?
Eve yeni geldim, sürücüdeki tüm dosyaları seçtim ve dizüstü bilgisayarımın SSD'sine aktarmaya başladım. Yaklaşık 30-40 dakika sonra sistem tamamen dondu. Dizüstü bilgisayarı yeniden başlattım; Sistem şu anda donmuyor, ancak sürücüyü açamıyorum ve Windows'ta Disk Yönetimi açılmıyor. Harici sürücüdeki gösterge mavi renkte yanıp sönüyor. Sorum şu: Bunu kendim onarabilir/düzeltebilir miyim? Başka biri de bu sorunla karşılaştı mı?