Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Harici SATA SSD Windows 10 yüklenebilir mi?

enes20

Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar, İyi forumlar tech sosyal ailesi, bir kaç sorum var yardımınız gerekli, HDD takılı eski bilgisayarım var DDR3 sanırım, SATA SSD almayı planlıyorum, harici olarak Windows kullanabilir miyim? Harici SSD'ye Windows 10 kurulumu yapabilir miyim? Dizüstü bilgisayarım da ki HDD'yi çıkarmakla uğraşmak istemiyorum, Dizüstü içinde ki HDD'yi depolama alan olarak kullanmak istiyorum. Amacım SSD alıp dizüstü bilgisayarımı biraz daha hızlandırmak. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Elbette kurabilirsin Bunun için Sana gereken şeyleri anlatan bir konu var takiple ve nasıl yapıldığına bir bak istersen.

İnceliyorum hocam konuyu yardımın için teşekkür ederim yine dönüş yaparım, eğer beceremezsem yardımcı ol lütfen.
Tamam @enes20 sorununu çözemezsen ne gerekiyorsa yardımcı olurum, buradayız ne de olsa, bilgilendir bizi ama kolay gelsin takıldığın yer olursa sor.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri