Linux Mint Cinnamon görev çubuğu kayboldu. Ne yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rosh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rosh

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, Windows 10 beni sinir ettikten ve bir arkadaşım Windows 11'in bilgisayarına neler yaptığını anlattıktan sonra Linux Mint Cinnamon'a geçtim. Alışmak biraz zaman aldı ama en azından bilgisayarım tekrar benim oldu.

Yani, tamamen acemiyim. Dün gece bilgisayarımı açtım görev çubuğu ve geri dönüşüm kutusu yoktu hiçbir şey yapmadım. Fare de yoktu. iPad'im üzerinden kaydettikten sonra Timeshift kullanarak sıfırlayabildim, ama bu da yardımcı olmadı. Terminalde başka ne denediğimi sormayın. Ondan sonra pes ettim. Bu öğleden sonra tekrar denemek istedim, bilgisayarı açtım ve her şey geri geldi.

Soru: Bu neden oldu? Tekrar olursa hemen ne yapabilirim?

Selamlar. Bir teknoloji/bilgisayar meraklısı olarak, şu anda hala Windows 10 kullanıyorum ve Windows'umda hiçbir zaman sorun yaşamadım. Sonuçta, her zaman kullanıcının hatasıdır, ancak büyük güncellemeler vb. durumlarda istisnalar olabilir.

Geçiş yaptığınız için tebrikler! Ben de en geç Ekim başlarında aynısını yapacağım, Windows 10'un ömrü de o zamana kadar esasen sona ermiş olacak.

Linux Mint, yeni başlayanlar için son derece kullanıcı dostu. Sadece sabırlı olmanız ve hatalarınızdan ders çıkarmanız gerekiyor. Şu anda ihtiyaçlarıma en uygun olanı bulmak için üç farklı Linux dağıtımını test ediyorum.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri