Bir yıl önce Roblox'u aldım ve her şey yolunda gidiyordu. Bir süre sınırı belirledim. Mac kullanıyorum ve nedense uygulama, süre sınırına rağmen kilitlenmemesi için kendi kendine bir hata verdi. Garip olan, uygulamayı açtığımda diğer uygulamalar gibi sıçramaması, sadece noktanın orada kalmasıydı. Şimdi, en son macOS 27 güncellemesinden sonra bu sorun devam ediyor, ancak artık hiçbir pencere açılmıyor. Roblox oynatıcı başlatıcısını sildim ve yeniden yükledim, hatta bunun neden olup olmadığını görmek için 10 dakikalık bir süre sınırı bile belirledim, ancak uygulama hala açılmadı. Garip olan şu ki, güncellemeden hemen sonra pencere hala açılıyor ve uygulamayı görebiliyorum, ancak yaklaşık bir saniye sonra, süre sınırına ulaştığımı söyleyen bir mesaja geçiyor. Hatanın düzeltildiğini düşünmüştüm, ancak şimdi aniden artık çalışmıyor. Yeniden yükledikten sonra bile hiçbir pencere açılmıyor. Günlükleri kontrol etmemi söyleyen chatgpt'yi denedim, ancak hiçbir şey bulamadı. Şimdi neyin yanlış olduğunu merak ediyorum. Tahminimce sorun güncellemeden kaynaklanıyor, öncesindeki hatalı durum da buna katkıda bulunmuş olabilir, ancak herhangi bir uygulamayı da etkilemiş olabileceğini düşünüyorum. Peki, sorun ne olabilir? Şu anda macOS 27 kullanıyorum.