Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

RTX 3070’ten RX 9070 XT’ye Geçtim Dikey Monitörde Fare Sorunu?

texez10

Kayıtlı Kullanıcı
RTX3070'ten RX9070XT'ye geçiş yaptım ve şimdi şu sorunla karşılaşıyorum:

Ana monitörümü DPD kablosuyla ekran kartına, ikinci monitörümü ise HDMI kablosuyla ekran kartına bağladım.

İkinci monitör, ana monitörün soluna yerleştirilmiş ve 90 derece döndürülmüştür (dikey format).

Ekranları genişletilmiş modda çalıştırıyorum.

Fareyi sola doğru hareket ettirip ikinci ekrana geçmeye çalıştığım anda, fare imleci doğrudan ikinci ekranın ortasına atlıyor ve sola doğru 90 derece dönüyor. Ancak, bir pencereyi birinci ekrandan ikinci ekrana taşıdığımda, pencereyi bırakana kadar kontroller normal şekilde çalışıyor. Dahası, fareyle ekranın üst yarısına ulaşamıyorum çünkü hemen sağa, birinci ekrana geri dönüyor. Sorunun ne olduğunu anlamıyorum.

Kabloları çıkardım, AMD sürücülerini, ekran ayarlarını vs. kontrol ettim. Ama hiçbir şey yardımcı olmuyor.

Bu konuda bilgisi veya deneyimi olan var mı?

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri