Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hocam, kafamdaki projeleri anlatsam nasıl olurdu acaba?Bir dönem bende de vardı bu problem. Daha sonra yavaş yavaş kendimi soyutladım.
Anlat hocam memnuniyetle dinlerim.Hocam, kafamdaki projeleri anlatsam nasıl olurdu acaba?
Bir forum açmak istiyorum. Hayali konsol, oyun, şirket vb. gibi dünya oluşturacağım bir site planlıyorum. Flarum kurmak isterdim.Site açma isteğini iyi bilirim. İnsanda bitmek tükenmek bilmeyen bir iç patlaması oluyor. Sürekli yeni şeyler buldukça yeni siteler açası geliyor. Hiç gerekmez bence yeni site açmaya ayrıca ne üzerine site açmak istiyorsun. Elimizde yedek bir sunucu var boş yere para ödeme alan sağlarız ücretsiz.
Flarum'u bilirim, şuan iyi derece tutuldu fakat emin ol ki xenforo'nun yerini kesinlikle alamaz. Eğer bir forum açmak istiyorsan ekip kurman çok önemliBir forum açmak istiyorum. Hayali konsol, oyun, şirket vb. gibi dünya oluşturacağım bir site planlıyorum. Flarum kurmak isterdim.
Sence ne zaman açmalıyım? Elimde tek site var, müzik yapımı. Ki her gün saatlerce müzik yapmayacağım için, hobi maksatlı bir forum kurmak mantıklı mı?Flarum'u bilirim, şuan iyi derece tutuldu fakat emin ol ki xenforo'nun yerini kesinlikle alamaz. Eğer bir forum açmak istiyorsan ekip kurman çok önemli
Site linki nedir? ve forum açmak gerçek anlamda teferruatlı bir iş ekibinin sağlam olması gerek, illa forum açmak istiyorum diyorsan açmalısın. Ya da burada Müzik ile ilgili bir bölüm oluşturalım verelim sana sende bizim ile birlikte ol her şey hazır ekibimiz güzel.Sence ne zaman açmalıyım? Elimde tek site var, müzik yapımı. Ki her gün saatlerce müzik yapmayacağım için, hobi maksatlı bir forum kurmak mantıklı mı?
Kişisel site linki dandik bir alan adı. Müziklerimi ve beatlerimi sunmak isterim. DM'den onu atayım mı? Forum açmayı hâlâ düşünüyorum ama tek başıma savaşmaktan çok sıkıldığım için, ortaklığa hayır diyemem yani. Forum konusu fikrimi seven olursa, kullanabilirler. Gram ses etmem.Site linki nedir? ve forum açmak gerçek anlamda teferruatlı bir iş ekibinin sağlam olması gerek, illa forum açmak istiyorum diyorsan açmalısın. Ya da burada Müzik ile ilgili bir bölüm oluşturalım verelim sana sende bizim ile birlikte ol her şey hazır ekibimiz güzel.
Biraz daha içeriği çoğalınca, foruma onu da tanıtırım.At hocam DM den