Herkese merhaba, bir şey fark ettim. Yeni Nvidia Founders Edition kartları her zaman sıkıcı ve aynı görünüyor, son üç seride de durum böyleydi. Bir gerileme mi yaşadık? GTX serisine bakarsanız, o üflemeli tasarım, metal tasarım ve ışıklı GTX logosu vardı. Bu kartlar bir bilgisayarda gerçekten şık görünüyordu. Ya da bence 20 serisi en güzeliydi, özellikle de 2080 Ti'daki ışıklı logolu çift fanlı tasarım. Yeni Founders Edition kartlarını artık beğenmiyorum. Elbette daha iyi tasarlanmış soğutma sistemleri var, ama bunu 20 serisi kartlarda da yapabilirlerdi. Bence 20 serisi kartlar tasarım açısından özel tasarımlara en yakın olanlardı. GTX'te bunu bir nebze anlayabiliyorum, çünkü o üflemeli tasarımlar aksi takdirde inanılmaz derecede gürültülü olurdu. Ama sadece ben mi böyle düşünüyorum, yoksa sizin de farklı bir fikriniz var mı? Paylaşmaktan çekinmeyin.
Saygılarımla,
(Metnin biraz anlaşılmaz veya karmaşık olması durumunda özür dilerim, bu tarz metinleri sık sık yazmıyorum.)
Saygılarımla,
(Metnin biraz anlaşılmaz veya karmaşık olması durumunda özür dilerim, bu tarz metinleri sık sık yazmıyorum.)