Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Sony XZ3 kullanan var mı? PD ve QC karşılaştırması

SemPaTiK

Kıdemli Üye
Bir PD şarj cihazı aradığım için bu kullanılmış telefonu satın almak için güç dağıtımı ve hızlı şarj arasındaki farkın ne olduğundan emin değilim ve PD ve QC'yi not ediyorlar, birbirlerinin yerine geçip geçmediklerini bilmiyorum ya da satıcılar saçmalıyor ve sadece ikisini de yazıyorlar, bu yüzden onların olduğunu düşünüyorsunuz.

Beğenmediğiniz telefonun zayıf özelliklerinin neler olduğunu merak ediyorum, her zaman eski telefonlar satın alıyorum. birçok LG telefonu. şimdi sevdiğim bir lg v20 kullanıyorum. Batarya'nın kolayca değiştirilmesine izin veren cihazlar favorim, ancak bazı mfr'lerin değiştirilebilir bataryaları geri döneceğini umuyor. Bir dakikada %5'ten %100'e çıkmak harika.

Sony'nin V20'mi değiştirmesini düşünmüyorum ama 2. hattım için tavsiye ye ihtiyacım va