SrtTrail.txt hatasını nasıl düzeltebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burhan

Kayıtlı Kullanıcı

C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt hatasını nasıl düzeltebilirim?​

Merhaba, annemin bilgisayarını tamir etmem gerekiyor ve takıldım kaldım. Kadın, bir güncelleme yükledikten sonra bu mesajın belirdiğini söyledi.

Bilgisayar sonsuz bir döngüye girdi. En son güncellemeyi kaldırmayı ve "CHKDSK" komutunu çalıştırmayı denedim. İkisi de işe yaramadı.

Lütfen yardım edin!

Bu bir bilgisayar yolu, hata kodu değil.

'txt' bir metin dosyasıdır ve geri kalanı Windows'tan gelen klasör adlarıdır, bu nedenle eğer bir güncelleme ise bu bilgi işe yaramaz, o zaman Windows'un yüklü güncellemeler listesine gidin ve sonuncusunu kaldırın.

Döngünün teknik detayları nelerdir?

Doğrudan yeniden başlatılsın mı?

Ya da sadece yanıp sönen ışıklar.

Yoksa ekran tamamen donuyor mu?

Denetim Masası'ndaki Windows olay günlüğüne bir göz atın, orada dosya yolundan daha çok işimize yarayacak bir hata kodu bulacaksınız

C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt hatasını nasıl düzeltebilirim?​

Merhaba, annemin bilgisayarını tamir etmem gerekiyor ve takıldım kaldım. Kadın, bir güncelleme yükledikten sonra bu mesajın belirdiğini söyledi.

Bilgisayar sonsuz bir döngüye girdi. En son güncellemeyi kaldırmayı ve "CHKDSK" komutunu çalıştırmayı denedim. İkisi de işe yaramadı.

Lütfen yardım edin!

Disk Denetimi ve SFC çalıştırın.​

Adım 1: Windows kurtarma ortamına girmek için Gelişmiş seçenekler düğmesine tıklayın veya bilgisayarı art arda üç kez başlatıp kapatın. Ardından, Sorun Giderme > Gelişmiş seçenekler > Komut İstemi yolunu izleyin.

Adım 2: Aşağıdaki komut satırlarını girin.
  • chkdsk c: /f
  • sfc /scannow
Chkdsk komutu, sorunlu dosya sistemi, bozuk sektörler vb. gibi disk hatalarını otomatik olarak algılar ve düzeltir. Bu komutta, c sürücü harfini temsil eder. Yukarıdaki komut, C bölümündeki disk hatalarını düzeltecektir. SrtTrail.txt hatası başka bir bölümde oluşursa, o bölümü değiştirmeniz gerekir.

SFC komutu ise bozuk sistem dosyalarını sağlam olanlarla değiştirecektir.

1771100543905.webp

TechFoumTR Blog Yazıları