Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Steam Guard'a erişim kayboldu?

Taberani

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, 2023 yılında hesabımı Steam Guard'a bağladım ve kurtarma kodunu yazmayı unuttum. İki yıl sonra yeni bir cihaz aldım ve mobil kimlik doğrulayıcıyı mevcut telefonuma aktarmayı unuttum. Eski cihaz fabrika ayarlarına sıfırlandı, bağlı bir telefon numaram yok ve hesabımı geri yüklemek için kurtarma kodum, makbuzlarım, ilk e-postam vb. yok. Yapılacak tek şey destek ekibiyle iletişime geçmek, ki bunu daha önce de yaptım, ve Steam Guard'ı kaldırmak için kimliğimi doğrulama konusunda yardım istiyorum.

Herkese merhaba, 2023 yılında hesabımı Steam Guard'a bağladım ve kurtarma kodunu yazmayı unuttum. İki yıl sonra yeni bir cihaz aldım ve mobil kimlik doğrulayıcıyı mevcut telefonuma aktarmayı unuttum. Eski cihaz fabrika ayarlarına sıfırlandı, bağlı bir telefon numaram yok ve hesabımı geri yüklemek için kurtarma kodum, makbuzlarım, ilk e-postam vb. yok. Yapılacak tek şey destek ekibiyle iletişime geçmek, ki bunu daha önce de yaptım, ve Steam Guard'ı kaldırmak için kimliğimi doğrulama konusunda yardım istiyorum.
Söyledikleriniz, birkaç yıl önce sahte bir hesap açıp şimdi kaybettiğiniz izlenimini veriyor.

Eğer oyun diskleri satın aldıysanız ve kutunun içinde oyun aktivasyon kodu varsa, bu kod yardımcı olabilir (elektronik kod işe yaramaz kutunun ve etiketin fotoğrafına ihtiyacınız var). Ayrıca, aracı kurumlar olmadan doğrudan Steam'e yapılan ödemelerin makbuzlarını da ekleyebilirsiniz.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri