Ultrabook dizüstü bilgisayar tavsiye?

yusufbcak

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 25,000 Bin ile 30,000 Bin TL bütçeli 14" ultrabook, notebook arıyorum. Dizüstü bilgisayarlara bakmayalı çok oldu, nereye geldiğimize dair bana kabaca bir fikir verebilir misiniz? En son işlemciler gibi düşük tüketimli bir tane lazım, şu anda Intel ve AMD arasında hangisi daha iyi?

Bana gösterebileceğiniz 3-4 model varsa harika olur, teşekkürler

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 25,000 Bin ile 30,000 Bin TL bütçeli 14" ultrabook, notebook arıyorum. Dizüstü bilgisayarlara bakmayalı çok oldu, nereye geldiğimize dair bana kabaca bir fikir verebilir misiniz? En son işlemciler gibi düşük tüketimli bir tane lazım, şu anda Intel ve AMD arasında hangisi daha iyi?

Bana gösterebileceğiniz 3-4 model varsa harika olur, teşekkürler
Merhaba, hepsi kullanıma bağlı, 15"in yıllar önce bir ultrabook'un bile mekanik bileşenler içermesi gerektiği zamana kıyasla çok kompakt boyutlara ulaştığını unutmayın.

Teşekkür ederim. Bunu sadece internette gezinmek + Excel + film izlemek için kullanacağım (aslında iş için değil). Ben yine de uzun pil ömrü isterdim, kesinlikle H işlemciler değil. Referans olması açısından, her zaman Zenbook'larım oldu.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları