Bilgisayarım, sanki boşluk tuşuna basılı tutuyormuşum gibi, tüm videoları sürekli durdurup tekrar başlatıyor.
Windows 11 Pro işletim sistemli bilgisayarım videoları sürekli durdurup yeniden başlatıyor, bu da YouTube, Netflix ve yerel videoların oynatılamaz hale gelmesine neden oluyor. Ayrıca, herhangi bir şeye (örneğin internette) tıkladığımda, tıklanan nesnenin etrafında kırmızı veya siyah bir çerçeve beliriyor.
Şunları denedim:
İşlemci: 11. Nesil Intel(R) Core(TM) i9-11900KF @ 3,50 GHz
GPU: RTX 3050
Depolama: 477 GB SSD
ram: 32 GB DDR4
Lütfen bana yardım edin, her şeyi denedim, ChatGPT ve Claude ai bile bir çözüm bulamadı.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim!
Windows 11 Pro işletim sistemli bilgisayarım videoları sürekli durdurup yeniden başlatıyor, bu da YouTube, Netflix ve yerel videoların oynatılamaz hale gelmesine neden oluyor. Ayrıca, herhangi bir şeye (örneğin internette) tıkladığımda, tıklanan nesnenin etrafında kırmızı veya siyah bir çerçeve beliriyor.
Şunları denedim:
- Tekrar başlat
- klavye fişten çekildi
- Fare fişten çekildi
- Otomatik olarak bir şey yazılıp yazılmadığını kontrol etmek için Not Defteri'ni açtım hiçbir şey olmadı.
- Xbox Oyunlar Çubuğu devre dışı bırakıldı
- GeForce Experience kaldırıldı.
İşlemci: 11. Nesil Intel(R) Core(TM) i9-11900KF @ 3,50 GHz
GPU: RTX 3050
Depolama: 477 GB SSD
ram: 32 GB DDR4
Lütfen bana yardım edin, her şeyi denedim, ChatGPT ve Claude ai bile bir çözüm bulamadı.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim!