Windows 10'dan 11'e yükseltme yapıyorum. Sistemi kurarken tam olarak ne yapmalıyım?
Daha doğrusu, tam olarak bir güncelleme değil, fabrika ayarlarına sıfırlama ve ardından yeni bir kurulum. Ama asıl mesele bu değil. Çeşitli internet kullanıcılarından Windows 11'in mükemmel çalışması için reklam yazılımlarından temizlenmesi, önceden yüklenmiş gereksiz dosyaların kaldırılması, bazı özelliklerin etkinleştirilmesi ve diğerlerinin devre dışı bırakılması gerektiğine dair birçok yorum gördüm.
Buna benzer bir şey
Windows 11'i bu şekilde yapılandırmış olan herkes, lütfen bana bariz olmayan ama faydalı olan ne yapmam gerektiğini söylesin? Ayrıca, Windows'u sadece bir kez kurup sonrasında her şeyi unutmuş biri olarak soruyorum. Etkinleştirme süreci nasıl? (Maalesef henüz düzgün bir lisans satın alamıyorum, ancak bu gelecekte düzeltilecek.) Windows 10'da bazı komutlar girdiğimi ve her şeyin çalıştığını hatırlıyorum.
Genel olarak, lütfen bildiğiniz en iyisini bana tavsiye edin (Guteyki'nin Linux hakkındaki görüşleri şimdiden dijital olarak kınanıyor). Basit bir Google aramasında bu konuyla ilgili bulunan tüm makaleler tamamen çöp. Ya tamamen yapıcı içerikten yoksunlar ya da "Masaüstünüzden Geri Dönüşüm Kutusunu silin" gibi tavsiyeler içeriyorlar. Sonuçta bu gerçek hayattan bir örnek.