Windows 11 Duvar Kağıtları Sorunu

Hakan

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın merhaba iyi günler,

Bildiğiniz üzere WINDOWS HIGHLIGHTS ayarını kullanarak masaüstlerimizi güzelleştirmek için rastgele bir resim/arka plan kütüphanesine erişebiliyoruz. Bu nedenle, hedeflenen belirli arka planların tartışmaya eklenen - BAMBU ORMANINDAKİ YOL gibi nasıl kurtarılacağını anlamak istiyorum. Şu ana kadar bir internet sitesi aracılığıyla çok istediğim görüntüyü kurtarmayı başardım, tek sorun çözünürlük, aşağıdaki görüntü FULL HD, normalde kullandığım monitör nedeniyle 4K görüntüye ihtiyacım olacak. RESİM ARAMA simgesi son WINDOWS 11 güncellemesinden hemen sonra belirdi ve duvar kağıdı sistemimi bu moda ayarladı ve bana hemen aşağıda belirtilen resim de dahil olmak üzere 4 resim seçeneği sundu. Bu arada nedenini bilmiyorum ama ilk defa bu sistem BING'e bağlandı ve BING'in önerdiği resim döngüsüne ait olmamasına rağmen resmi BING'den seçebildim. Anladığım kadarıyla Arama özelliği görselleri rastgele değişiyor ama bunları nasıl bulacağımı çözemiyorum, bir yolu olmalı, bir arşiv. Kısacası, görüntüleri mümkün olan en iyi çözünürlükte kurtarmanıza olanak tanıyan bir şey. Doğru yolu bulmam için bana öneride bulunabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

1744960234857.webp

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları