Windows 11 güvenlik ayarları?

XPlasma

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, Windows 11'de Windows Güvenliği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Sorun dün, Windows 11 güncellemesinden birkaç ay sonra ortaya çıktı. Maalesef tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Sisteme veya ram'e virüslerin girmesini engelleyen bir koruma eksik. Dün hala üzerine tıklayabiliyordum sonra da güncel olmayan veya korumanın çalışmasını engelleyen sürücüleri gösteriyordu bazı Logitech sürücüleri de dahil. Dün yaptığım bir arama, bazı kişilerin (örneğin oyuncular) kaynak tükettiği için korumayı kasıtlı olarak devre dışı bıraktığını ortaya çıkardı.

Bugün, görev çubuğundaki ünlem işaretine tıkladığımda bir süre yükleniyor ancak sorunlu sürücülerin genel görünümünü artık bulamıyorum. Google'a göre bunları güncellemem gerekiyor ancak Windows'ta sadece bilgileri görüntüleyebiliyordum... şimdi, "Önerilen Windows güvenlik önlemleri"ne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor daha önce uzun süre yükleniyordu sağ tıklama da hiçbir şey yapmıyor.

Güvenlik ayarları artık açılmıyordu, her şey donmuştu. Windows Update üzerinden bir güncelleme olup olmadığını kontrol ettim yoktu ama ondan sonra hata mesajı penceresi tekrar açıldı.

Ne yapabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?

Logitech sürücüleriniz güncel mi? Değilse, güncellemeyi deneyin. Elbette bunu etkinleştirmeniz gerekmiyor, ancak zararı olmaz.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri