Herkese merhaba, sonunda daireme bir projeksiyon cihazı almak istiyorum. Oturma odamız tam anlamıyla mükemmel bir ev sinema stüdyosu değil (tamamen karartılamıyor). Karartma perdelerimiz var ve diğer tarafta, gün boyunca sürekli ışık alan cam sürgülü bir kapı var. Bu nedenle, akşam saatleri dışında, muhtemelen asla tamamen karanlık olmuyor (ve duvarlar beyaz), bu yüzden lümen çıkışı oldukça önemli. Projeksiyon yüzeyine (koltuk) olan mesafe 4 metre. Aynı zamanda, yüksek kaliteli bir perde (motorlu ve tavana monte), muhtemelen 120 inç almayı planlıyorum.
Filmler için yüksek renk doğruluğu benim için önemli. Muhtemelen çoğunlukla film ve dizi izlemek için kullanılacak (yeni aksiyon filmleri değil eşim ve ben sanat filmi hayranıyız ve 1960-2000 yılları arasındaki filmlerden hoşlanıyoruz). Çok fazla YouTube izliyoruz. Oyunlar oynamak için kullanmayı planlamıyorum, ancak tenis, futbol ve buz hokeyi izlemekten hoşlanıyorum (bunun bir fark yaratıp yaratmadığını bilmiyorum).
Biraz araştırma yaptıktan sonra iki favorim var.
XGimi Horizon Pro 20 ve benQ w4100i.
Siz nasıl seçerdiniz? Yakında en az birini ev sinema stüdyosunda test etmeyi veya en azından birini bizzat görmeyi planlıyorum.
Filmler için yüksek renk doğruluğu benim için önemli. Muhtemelen çoğunlukla film ve dizi izlemek için kullanılacak (yeni aksiyon filmleri değil eşim ve ben sanat filmi hayranıyız ve 1960-2000 yılları arasındaki filmlerden hoşlanıyoruz). Çok fazla YouTube izliyoruz. Oyunlar oynamak için kullanmayı planlamıyorum, ancak tenis, futbol ve buz hokeyi izlemekten hoşlanıyorum (bunun bir fark yaratıp yaratmadığını bilmiyorum).
Biraz araştırma yaptıktan sonra iki favorim var.
XGimi Horizon Pro 20 ve benQ w4100i.
Siz nasıl seçerdiniz? Yakında en az birini ev sinema stüdyosunda test etmeyi veya en azından birini bizzat görmeyi planlıyorum.