Yeni bilgisayar alma ve montajı hakkında soru?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tolga

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar merhabalar, PS Store'daki oyunların son fiyat artışı nedeniyle konsoldan PC'ye geçme zamanının geldiğine karar verdim. Bu nedenle, bilenler için bir soru, 5070 ve Ryzen 7 9800x3d'de orta bütçeli bir şey monte etmek istiyorum. Belki birinin bu tür bileşenlerle yetenekli bir montajın bir örneği vardır, böylece fazla ödeme yapmaz ve mümkün olduğunca her şeyi kasaya alırım. İkinci soru, Türkiye'de bir sistem birimini doğrudan bir şirket tarafından ve garantili olarak monte etmek için nerede daha iyidir? Online site hepsiburada dışında, herhangi bir normal şirket var mı bildiğiniz güvenilir hazır sistemler yapan?

7800x3D alıp aradaki farkı 5070ti/9070XT'ye eklemek daha iyi. 5070 9800x3D almak biraz şüpheli.

Ne düşünüyorsun, kendin monte edemezsin? Ya da belki bir arkadaşına sorabilirsin? Artık her şey basit.

Monitöre gerek yok, 4k OLED var, klavye ve fareye de gerek yok. Sadece sistem ünitesinin kendisi

Açıkçası uğraşmak bile istemiyorum. Normal kablo yönetimi olan hazır bir montaja ihtiyacım var.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.