Yeni site açacaklara: .NET alan adı mantıklı mı? (Şu an $4,90)

dotwebingo

Kayıtlı Kullanıcı
Yeni bir projem için site açmayı düşünüyorum fakat .com uzantım dolu. Alternatif olarak .net bakıyorum.
Sizce .net, 2026’da hâlâ mantıklı mı? Şu an baktığım Sadece Hosting'de (www.sh.com.tr) .net alan adı ilk yıl $4,90 görünüyor. Fiyat cazip geldi . Net kullanan var mı?

Selam,

**.net** uzantısı hala oldukça prestijli ve güven veren bir seçenek. Özellikle teknoloji, ağ çözümleri veya topluluk odaklı bir proje ise kesinlikle sırıtmaz. .com doluysa en iyi ikinci alternatif her zaman .net olmuştur.

Belirttiğin **$4,90** fiyatı şu anki piyasa ortalamasına göre oldukça iyi bir kampanya. Projenin ismini kaptırmamak adına bu fiyattan almak mantıklı görünüyor. Uzun vadede SEO tarafında da bir dezavantaj yaratmaz, için rahat olsun.

Şimdiden başarılar!

Selam,

**.net** uzantısı hala oldukça prestijli ve güven veren bir seçenek. Özellikle teknoloji, ağ çözümleri veya topluluk odaklı bir proje ise kesinlikle sırıtmaz. .com doluysa en iyi ikinci alternatif her zaman .net olmuştur.

Belirttiğin **$4,90** fiyatı şu anki piyasa ortalamasına göre oldukça iyi bir kampanya. Projenin ismini kaptırmamak adına bu fiyattan almak mantıklı görünüyor. Uzun vadede SEO tarafında da bir dezavantaj yaratmaz, için rahat olsun.

Şimdiden başarılar!
Bilgi için teşekkür ederim.

Konuyu okuyanlar
1 dk

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları