Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Hikaye odaklı oyunlarda hile yaparsam banlanır mıyım?

fenakomik

Kayıtlı Kullanıcı
Selam millet, kafama bir şey takıldı başlıkta da belirttim oyunlar ilgili, hikaye odaklı oyunlarda hile yaparsam banlanır mıyım. Banlanma riskim yüzde kaç olabilir. Bunu sormamım sebebi bir kaç oyunda hile buldum ve çalışıyor.

Şu durumlarda yasaklanabilirsiniz: 1) Oyunun çevrimiçi modu varsa, 2) Para kazanma yöntemi oyun içi eşya satın almaya bağlı olan gacha oyunları ve benzeri oyunlar. Ancak yasaklanmayabilirsiniz de. Örneğin, Assassin's Creed'de (lisanslı olarak) hile motoru kullanarak tüm ücretli kostümleri açtım ve hiçbir sorun yaşamadım.

Bilgisayarınızda tek oyunculu oyunlarla her şeyi yapabilirsiniz; PC'nin avantajı budur. FLiNG'in web sitesinden hile programlarını indirin ve mutlu olacaksınız.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri