Merhaba, Gerçekten umutsuzluğa kapılmaya başladım ve umarım biri bana yardımcı olabilir. Bilgisayarım sadece Geometry Dash oynarken tamamen donuyor. Ekran donuyor, ses sonsuz bir döngüye giriyor (o tipik brrr sesi) ve ne fare ne de klavye yanıt veriyor. Her seferinde sıfırlama düğmesini kullanarak bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
İşin komik yanı şunlar?
Mega Hack v9.1.3 sürümünü (satın aldım) kullanıyorum ve kesinlikle kullanmaya devam etmek istiyorum. Bu nedenle, lütfen bana sadece Mega Hack'i kaldırmamı söylemeyin bu benim için kalıcı bir çözüm değil.
Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu veya sorunun nedenini bilen var mı? Belki Mega Hack, AMD grafik sürücüsü veya belirli bir ayarla ilgili bir sorun olabilir?
Yardımınız için gerçekten minnettar olurum, çünkü artık ne yapacağımı bilemiyorum.
İşin komik yanı şunlar?
- Warzone sorunsuz çalışıyor.
- Minecraft, shader'lar ve tam kaynak kullanımıyla da istikrarlı bir şekilde çalışıyor.
- Diğer yüksek performanslı oyunlar da hiçbir sorun teşkil etmiyor.
- Bu tam donmaya yalnızca Geometry Dash neden oluyor.
Mega Hack v9.1.3 sürümünü (satın aldım) kullanıyorum ve kesinlikle kullanmaya devam etmek istiyorum. Bu nedenle, lütfen bana sadece Mega Hack'i kaldırmamı söylemeyin bu benim için kalıcı bir çözüm değil.
Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu veya sorunun nedenini bilen var mı? Belki Mega Hack, AMD grafik sürücüsü veya belirli bir ayarla ilgili bir sorun olabilir?
Yardımınız için gerçekten minnettar olurum, çünkü artık ne yapacağımı bilemiyorum.