Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

55 bin TL bütçeli bir dizüstü bilgisayar arıyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeNan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BeNan

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Dizüstü bilgisayar piyasası nasıl gidiyor? Temel olarak, belirli görevler için bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. 17 inç ve üzeri ekran (tercih edilir). Çalışma, programlama, ofis işleri sunucu oluşturma ve yönetimi Facebook Google Ads araştırması İyi Çin menşeli cihazlar var mı? Bana MAIBENBEN Medio M17A önerildi Çinden getirtilmiş de ben bulamadım bizim Ülke de satışı yokmuş. Bu cihaz emsali ayarında başka bir laptop önerir misiniz?

Bazı Asus Vivobook modellerine göz atın, belki bütçenize uygun bir tane bulabilirsiniz.

Eğer yoğun oyun oynamaya ihtiyacınız yoksa, AMD işlemcili Honor x16 2024 bir seçenek olabilir. Önce kendime, sonra da kızıma aldım. İş yerime de götürüyorum. İnce, hafif, alüminyum gövdeli ve şarjı uzun süre dayanıyor.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri