Libre Writer'da sayfa sonu içeren tablolar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Under
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Under

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, şu anda birçok büyük tablo içeren büyük bir LibreOffice belgesi üzerinde çalışıyorum. Tabloları her sayfaya düzgün bir şekilde sığacak şekilde manuel olarak bölerek sorunu çözebileceğimi biliyorum, ancak bu zahmetli bir iş ve daha iyi bir çözüm olup olmadığını görmek için ortak zekaya başvurmak istedim.

LibreOffice'te bir tablonun birden fazla sayfaya yayılmasını ve başlığın veya ilk birkaç satırın otomatik olarak tekrarlanmasını sağlamanın artık kolayca mümkün olduğunu biliyorum. Bunu zaten başarıyla kullandım.

Ancak, şu anda ilk sütunun genellikle üç satır boyunca bağlantılı olduğu bir tablom var. İlk sütun esasen daha büyük bir bloktur ve daha sonra sonraki sütunlarda her satır için ayrı ayrı metinle doldurulur. Otomasyona bu blokları bir arada tutmasını söylemenin bir yolu var mı? İlk sütun genel bir başlık içerir ve bu başlık daha sonra 2-4. sütunlarda daha ayrıntılı olarak belirtilir. Başlık olmadan belirtme pek anlam ifade etmiyor, bu yüzden onları bir arada tutmak istiyorum. Herhangi bir fikri olan var mı?

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri