Mavi Ekran Hatası alıyorum, yeniden başlatma işlemi %5'te takılı kaldı.

selimkurus

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba iyi akşamlar.

"Beklenmeyen Depolama İstisnası" durdurma koduyla Mavi Ekran Hatası alıyorum. Yeniden başlatma işlemi %5'te takılı kaldı. Birkaç denemeden sonra bilgisayarı bir kez başlatmayı başardım, ancak tamamen değil. Görev çubuğu yoktu ve bazı programlar başlamadı. D sabit diski doğru şekilde tanınmadı. "Başlatılmadı" mesajı gösterdi. Özellikler "aygıt taşınmadı" gösteriyordu. Ancak sabit disk de başlatılamadı. Mesajda RPC sunucusunun kullanılamadığı belirtiliyordu, `scf /scannow` komutu, onarıldığı bildirilen hatalar buldu. Bundan sonra, yeniden başlatmayı denedim ancak başarılı olamadım. Önyükleme döngüsünde takılı kaldı. Daha sonra otomatik onarımı denedim, ancak o da döngüye girdi.

Arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltirim.

Selam senden öğrenmek istediğim donanım özellikleri gerçekten bilmek isterim. Tavsiye istiyorsan belirtmen gerekirdi, daha hızlı yardımcı olabilirdik. 🤔

Belki de CRT monitördür bu tür monitörler flaşla fotoğraf çekerken bazen tam olarak bu görüntü hatalarını gösteriyordu.

Bu durum ayrıca monitörün yenileme hızı kameranın çekim moduyla uyumlu olmadığında da ortaya çıkar.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri