Oyunlarda ses ve grafik mikro takılmaları yaşıyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bilser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bilser

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın, son zamanlarda bilgisayarımda bir oyun başlattığımda, örneğin FiveM (GTA 5) gibi, ses ve grafiklerde mikro takılmalar yaşıyorum. Tüm sürücülerimi güncelledim, ancak yine de normal şekilde çalışmıyor.

Şimdilik sorunu eski bir sürücü sürümüyle çözebildim, ancak şimdi aynı sorun tekrar ortaya çıktı.

Bunun sebebi ne olabilir?

Günaydın, son zamanlarda bilgisayarımda bir oyun başlattığımda, örneğin FiveM (GTA 5) gibi, ses ve grafiklerde mikro takılmalar yaşıyorum. Tüm sürücülerimi güncelledim, ancak yine de normal şekilde çalışmıyor.

Şimdilik sorunu eski bir sürücü sürümüyle çözebildim, ancak şimdi aynı sorun tekrar ortaya çıktı.

Bunun sebebi ne olabilir?
Eğer hem ses hem de görüntü tarafında aynı anda mikro takılmalar oluyorsa sorun sadece ekran kartı sürücüsünden kaynaklanmıyor olabilir. İşlemci kullanımında ani sıçramalar ram yetersizliği arka planda çalışan programlar veya depolama sürücüsündeki sorunlar da buna neden olabilir.

Genellikle kabloda gevşek bir bağlantı olduğunu düşünüyorum. Kulaklığınız veya mikrofonunuz sabit bir kabloya bağlı değilse, değiştirmeyi deneyin bu yardımcı olabilir.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri