Peki ya akıllı telefonlar? Seçim yapmama yardım edin.

kokteyld

Kayıtlı Kullanıcı

Peki ya akıllı telefonlar? Seçim yapmama yardım edin.​

Samsung'dan kurtulmak istiyorum; hepsi benim için çok pahalı oldu. A serisi telefonların bile fiyatları uçtu ve artık onlara güvenmiyorum (yepyeni telefonum 20 gün sonra bozuldu ve bu benim hatam değildi). Amiral gemisi bir telefon alamıyorum çünkü çok ucuz. Ama arayüzlerini gerçekten seviyorum; alıştım, bu yüzden o tuhaf Çince kullanıcı arayüzüne dayanamıyorum.

Ayrıca o berbat arka kapaklara da dayanamıyorum; Samsung'daki gibi minimalist kameralar yerine ocak ve arkasında bir UFO gibi görünüyorlar, ama bu bir zevk meselesi. iPhone, Xiaomi veya Samsung değil, reklamı olmayan (ya da en azından her uygulamaya girmeden kaldırması zor olmayacak) yeni bir telefon istiyorum. Mobil oyun oynamaya ihtiyacım yok, kamera kalitesiyle ilgilenmiyorum (fotoğrafını çekecek ne var? Tezgahlar ve kediler mi?), iyi bir pil ömrüne ihtiyacım var, daha güvenilir bir şeye ihtiyacım var ve en az birkaç yıl dayanacak ucuz bir 10.000 dolarlık telefona değil.

Ortalama bir telefon kullanıcısıyım; telefonla film çekmiyorum, blog yazmıyorum veya yayın yapmıyorum. Çok aktif bir uygulama kullanıcısı değilim ama eski telefonumu bırakırsam kullanabileceğim bir şey bulabilirim.

2023'ten kalma nispeten eski modelleri memnuniyetle karşılıyorum, çünkü bazılarınız tarafından test edildi ve iki yıldır güvenilir bir şekilde çalışıyorlar. Lütfen burada tartışma başlatmayın; sadece ne tür bir üniteye sahip olduğunuzu paylaşıyoruz.

Ailece Realme telefonlar kullanıyoruz, 9 ve 10 Pro Plus. Her şeyden memnunuz. Kameralar iyi (9'lar Sony olduğu için biraz daha iyi), ön kamera harika değil, ama zaten kullanmıyorum. Hızlılar ve 2-3 yıldır hiç aksamadılar ve tasarımları güzel.

TechFoumTR Blog Yazıları