Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Ses Çıkış Aygıtı Algılanamadı, Windows 11 Realtek Ses Sürücüsü Sorunu

bymskn

Kıdemli Üye
Nitro AN517 Aygıtımın sesi aniden çalışmadı. Aygıt Yöneticisi'nde listelenen Realtek sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı denedim ancak otomatik olarak yeniden yüklenmedi. Sürücüyü üreticinin resmi web sitesinden manuel olarak yüklediğimde Aygıt Yöneticisi'nde görünmedi. Yardıma ihtiyacım var.

Bazen üçüncü taraf bir program kurulumunun eklenmesi varsayılan ayarlarda değişikliklere neden olur. En son hangi programı yüklediniz veya güncellediniz.

Nitro AN517 Aygıtımın sesi aniden çalışmadı. Aygıt Yöneticisi'nde listelenen Realtek sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı denedim ancak otomatik olarak yeniden yüklenmedi. Sürücüyü üreticinin resmi web sitesinden manuel olarak yüklediğimde Aygıt Yöneticisi'nde görünmedi. Yardıma ihtiyacım var.
Bu konuda @bymskn bir öneri verebilirim tüm önemli dosyalarınızı bir usb ye yükleyin yedekleyin Linux alt yapısı bir sistem kurulumu yapın, Ubuntu, Mint, Kali, vb.. eğer yine aygıtı görmezse anakart ile ilgili bir problem olduğunu varsayabilirsin.

Bu konuda @bymskn bir öneri verebilirim tüm önemli dosyalarınızı bir usb ye yükleyin yedekleyin Linux alt yapısı bir sistem kurulumu yapın, Ubuntu, Mint, Kali, vb.. eğer yine aygıtı görmezse anakart ile ilgili bir problem olduğunu varsayabilirsin.
Denemekte fayda var, moralim de bozuldu aslında tavsiyenizi uygulamam gerekir sanırım. Dediğiniz gibi @By_KuŞ eğer görmezse aygıtları o zaman masraf çıktı bana. :(